DEL DRUŽINE

POVEZANI

Družina je neminljiva vez, stkana v srcu. Brez nje, bi imel svet druge barve in druge dimenzije. Biti povezan pomeni biti del nečesa. Biti del nečesa daje občutek pripadnosti. Občutek pripadnosti je del ljubezni. Gojiti, deliti in povezovati pomeni graditi pripadnost, graditi skupnost. Ujusansa Family smo družina, ki poskrbi, da svoj prosti čas preživite družinsko, zabavno, aktivno, nepozabno in povezano do konca.

SAMOSVOJI

Samosvoj in edinstven je vsak član družine – razigran, nagajiv, malo resen, umirjen, mlajši ali starejši – vsak ima svojo vlogo, svoje želje in svoje sanje. Razgibanost je zabavna. Ohranjanje in spodbujanje različnih lastnosti in interesov pravzaprav predstavlja pogoj za združenost. Ujusansa Family zagovarja svoboden in samosvoj način življenja, a hkrati poudarja pomen druženja, povezovanja in razumevanja drugačnosti.

SREČNI

Biti povezan z ljudmi, ki jih imaš rad in ki ti veliko pomenijo, a hkrati biti in ostati samosvoj, pomeni biti srečen. Početi vse tiste aktivnosti in dejavnosti, ki ohranjajo občutek “živosti”, veselja, pomirjenosti, je pomembno za dobro počutje, za razvoj in nenazadnje, za povezanost. Ujusansa Family želi vaši družini približati način življenja, ki je ravno prav ležeren, a hkrati dovolj aktiven, da vas ohranja srečne in zadovoljne.

KDO SMO

Smo skupina, ki poskrbi za vse za kar je potrebno poskrbeti na odličnih počitnicah! Počitnice, ki so ravno prav aktivne, a hkrati zabavne, interaktivne in sproščene. Želite svoje otroke naučiti jadrati ali surfati na valovih? Se morda želite surfanja na valovih naučiti tudi vi?

Ujusansa Family team vam pomaga organizirati in preživeti nepozabne poletne družinske počitnice v sončni Španiji…vašim otrokom pa omogoča tudi celosten program učenja jadranja na slovenski obali.

POVEZUJEMO

VI IN VAŠI OTROCI

Skupaj s svojimi otroci preživite več kvalitetnega, aktivnega časa, pri čemer se vsi naučite novih veščin - surfanja na valovih, joge, ...

OTROCI IN AKTIVNOSTI

Otroci skozi različne aktivnost pridobijo na splošni telesni kondiciji, povečanju telesne gibljivosti, izboljša se njihova miselna koncentracija in občutek za osredotočenost. Druženje in učenje s sovrstniki spodbuja medsebojno sodelovanje.

DRUŽENJE Z DRUGIMI STARŠI

Med bivanjem v okolju, kjer so tudi drugi starši in njihovi otroci, je medsebojno povezovanje in delitev življenjskih izkušenj stalnica. Del druženja pa predstavlja tudi spodbujanje aktivnega življenja.

VI IN AKTIVNOSTI

Lahko se naučite surfanja na valovih, udeležite prakse joge ali pa prepustite otroke našim skrbnim rokam in se prepustite vsem ostalim želenim aktivnostim, za katere morda že dolgo niste imeli časa.

NAŠE AKTIVNOSTI

jadranje

JADRANJE

Jadralni kamp v Portorožu poteka na plaži hotela Bernardin, ki je v samem središču Piranskega zaliva. Razmere za učenje začetnikov in tudi tistih, ki svoje jadralne sposobnosti že bolje obvladajo, so namreč idealne – prijazne in nežne za prve korake učenja jadranja. Če temu dodamo še počitniški sončni direndaj, zabavo, smeh, otroško druženje, je to prav tisto, kar današnji otroci najbolj potrebujejo. Preberi več.

IMG_0343

SURFANJE

Surf kemp poteka na obali Cote de Basque, ki leži v pokrajini Baskije na severu Španije. Razmere za učenje najmlajših začetnikov in tudi tiste, ki izkušnje z deskanje na valovih imajo, so naravnost fantastične. Surf kamp Ujusansa junior je namenjen vam, staršem, ki želite sebi in svojim otrokom ponuditi nov, zanimiv in športno bogat način preživljanje prostega časa. Preberi več.

father and daughter doing yoga on the beach

JOGA

Praksa joge je vključena v ponudbo Surfanje. Namenjena je vsem članom družine, ki se želijo pripraviti, ogreti za surfanje na valovih, si privoščiti sprostitev in umiritev misli. Joga je odličen pripomoček za izboljšanje telesne gibljivosti, omogoča nenadomestljiv način za povečanje koncentracije, fokusa in je primerna za vse generacije. Intenzivnost prakse prilagodimo skupini.

UTRINKI